Harta site-ului
Ajutor
Membrii Colegiului consultativ al serviciilor desconcentrate s-au întrunit în ședință
Membrii Colegiului consultativ al serviciilor desconcentrate s-au întrunit în ședință

Astăzi, 21 aprilie curent, în incinta Consiliului raional Dubăsari a fost convocată ședința Colegiului consultativ al serviciilor desconcentrate, în cadrul căreea au participat dl Grigore FILIPOV Președintele raionului Dubăsari; dl Ion CIUMAC, Șef Oficiul Teritorial al Cancelariei de Stat Chișinău; dna Victoria BERZAN, Șef- adjunct si reprezentanții instituțiilor din teritoriu. 
În cadrul acestei întruniri, conform ordinei de zi, au fost fost discutate următoarele chestiuni: Modificarea Hotărârii Colegiului consultativ nr.1/1 din 11.02.2021 „Cu privire la aprobarea componenței nominale a Colegiului consultativ pe lângă șeful Oficiului teriorial Chișinău al Cancelariei de Stat.- Cu privire la controlul și supravegherea respectării măsurilor de protecție în vederea prevenirii și răspândirii virusului Covid-19 în rl Dubăsari Raportor- Centrul de sănătate publică Chișinău .
- Situația operativă în teritoriul controlat de autoritățile neconstituționale (crime comise,incidente înregistrate, adăugări de forțe, cetățeni reținuți) Raportor- Inspectoratul de poliție Dubăsari.
- Cu privire la activitățile serviciilor publice desconcentrate și administrației publice locale în perioada Sărbătorilor Pascale. Recomandări pentru administrația publică locală. Raportor- Direcția teritorială pentru siguranța alimentelor Criuleni, Centrul de sănătate publică Chișinău, Inspectoratul de poliție Dubăsari, Secția situații excepționale Dubăsari .
- Colaborarea interinstituțională la etapa post-detenție Raportor- Biroul de probațiune Dubăsari 6. Prevederile legislației în domeniul asigurării populației cu apă potabilă. Competențele APL Raportor- Centrul de sănătate publică Chișinău.
- Cu privire la aprobarea Planului de măsuri privind combaterea răspândirea plantei invazive – ambrozia. Recomandări pentru administrație publică locală. Măsuri de combaterea rabiei la animalele domestice și sălbatice pe teritoriul rlui Dubăsari Raportor:Direcția teritorială pentru siguranța alimentelor Criuleni (Dubăsari).


 
Tatiana GHERB,
Specialist principal


 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Membrii Colegiului consultativ al serviciilor desconcentrate s-au întrunit în ședință - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta